THE BRAKE AND CLUTCH SPECIALIST SINCE 1985

Mosa Frein, opgericht in 1985, is al meer dan 35 jaar dé rem- en koppelingsspecialist voor racen en autosport, maar ook voor historische en uitzonderlijke voertuigen.

Naast eenvoudig advies voor het optimaliseren van een bestaand systeem, kunnen we u ook helpen bij het berekenen, definiëren en creëren van een specifiek rem- of koppelingssysteem, of uw project nu gebaseerd is op een bestaand voertuig of dat u een wedstrijd aan het opzetten bent voertuig van een blanco vel

2 ASSISTANCE TRUCKS 1 WORKSHOP CUSTOM SERVICES

Originele onderdelen


Upgrade


Racing


Werkplaats

MOSA-pieces-dorigine

ORIGINELE ONDERDELEN

Om de prestaties te verbeteren, zowel voor uw remmen als voor uw koppeling, bieden we een reeks remblokken, remschijven, koppelingen, sets, mechanismen of wrijvingen aan, versterkt die zullen voldoen aan de vereisten van de Belgische technische autocontrole en geen aanpassing aan uw voertuig vereisen.
MOSA-upgrade

UPGRADE

Om de prestaties te verbeteren, zowel voor uw remmen als voor uw koppeling, bieden we een reeks remblokken, remschijven, remklauwen, remsets, koppelingssets, mechanismen of wrijvingen, remvloeistoffen, slangen, versterkt, die geen aanpassing aan uw voertuig vereisen.
MOSA-racing

RACING

Wat uw project ook is, wij bieden u het beste assortiment in remmen en koppeling.
MOSA-Atelier

ATELIER

REM Remblokken op maat, slijpen en opnieuw bekleden van remtrommels, slijpen van remschijven, opnieuw bekleden van remblokken. Racing voeringen voor remblokken.
KOPPELING Opnieuw bekleden van koppelingsplaten, versteviging van koppelingsplaten, slijpen van vliegwielen. Racing voering voor de koppelingsplaten.
HYDRAULISCH Luchtvaartslangen, restauratie van hoofdremcilinders, wielcilinders.
INDUSTRIE Relining van conussen, pads, industriële pads, koppelingen, industriële en rail frictiematerialen.
//]]>